Ik wil meer weten over de islam

De islam is een religie die wereldwijd verspreid is. Het is niet gekoppeld aan een land, volk of een bepaalde tijd. Nee, het is een religie voor de gehele mensheid en voor alle tijden. Een geloof die door veel mensen niet begrepen wordt en helaas vaak negatief in het nieuws komt. Het is een feit dat niet alle moslims leven naar de regelgeving van de Islam. Hierdoor zijn er veel verkeerde ideeën ontstaan over moslims en de islam.

Het is daarom belangrijk om te weten dat de islam als religie perfect is en afkomstig van de Schepper. Wij als moslims zijn niet perfect en maken fouten. Om de ware islam te leren kennen dienen wij dus terug te keren naar de betrouwbare en authentieke bronnen van de islam.

Er heerst al jaren een wereldwijde propaganda tegen de islam. Desondanks zien we dat islam de snelst groeiende religie is. Maandelijks, wekelijks en misschien wel dagelijks worden mensen moslim en accepteren ze hiermee de islam als religie. Het bijzondere is dat de grootste groep hiervan bestaat uit vrouwen. Is dit alles niet vreemd, als het een religie is die vrouwen onderdrukt, gewelddadig is etc?

Bij interesse in de islam kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen, zodat we met u in gesprek kunnen gaan onder het genot van een lekker hapje en drankje.